Apzināti ieguldījis sevī, lai nekļūtu par ezi, kas izbāž degunu no migas tikai nakts melnumā, jo izvairās no cilvēkiem un satikšanās, bet tagad, no malas raugoties, socializēšanās un klātbūtne…
Sarunu ar kolorīto kulināri Dinu Čubu sākam ar recepti no saimnieces pūra lādes. Sākotnēji rojeniece saka, ka nevienu Jāņu ēdienu netaisa, jo viņai pēdējos gadus virtuvē pārsvarā ir tikai reņģu…
Kuldīga – Stende – Rīga – Bergena – Stende: tā būtu iezīmējama Aigara Lielmaņa dzīve, izceļot viņa „pietauvošanās” vietas. Pēc septiņiem gadiem Norvēģijā Aigars atgriezās Stendē un neļāva izzust tēva…
Lai arī aizvien mazāk ikdienā izmantojam pastmarkas, tomēr to pamata būtība nav mainījusies: tas ir apmaksas veids, kurā ietverts kāds valstij nozīmīgs vēstījums. Kopš 2006. gada arī agrākais…
Talsenieces Evijas Jansones profesionālais ceļš allaž ir bijis saistīts ar sociāli sarežģītām jomām. Viņas būtība balstīta sabiedrības attīstības un drošības vērtībās, kas cieši ievijušās viņas…
Agnesi Kviesi nedefinē ne militārā karjera, ne Ģimeņu un bērnu attīstības centrs (ĢBAC) „Brīnumiņš”, ne arī nule kā piešķirtais Triju Zvaigžņu ordenis. Viņu atklāj pašas veiktā sevis inventarizācija,…